Skip to main content

Ρωσία καλεί Γιαννούλη, ενδιαφέρον από Λοκομοτίβ και Σπαρτάκ

Μεγαλώνει ο κύκλος των "μνηστήρων" για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ αυξάνονται τα σενάρια για επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ.

Θεωρείται από πολλούς δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου σημαντικού ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με λίστες σε θέσεις που θεωρούν ότι μπορεί να προκύψει κενό.

Μια από τις θέσεις για τις οποίες φροντίζουν να έχουν εναλλακτικές λύσεις είναι αυτή του αριστερού ακραίου αμυντικού. Λογικό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι αυτή την στιγμή το πιο "hot" όνομα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος μπακ βρίσκεται στις λίστες πολλών ομάδων του εξωτερικού που στέλνουν ανθρώπους να τον παρακολουθήσουν και μπορεί στην Τούμπα παρά την πίεση που τους έχει δημιουργήσει το Financial Fair Play να μην είναι και ιδιαίτερα ζεστοί για την παραχώρηση του, οφείλουν ωστόσο να είναι προετοιμασμένοι.

Και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι και κάποιες από το ρωσικό πρωτάθλημα, που μπορούν να πλησιάσουν και στη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Γιαννούλη ενδιαφέρον έχουν δείξει οι δύο ομάδες της Μόσχας, Λοκομοτίβ και Σπαρτάκ.

Τα σενάρια για Σταφυλίδη

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ κοιτούν ακραίους αμυντικούς, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο την περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη. Ο Έλληνας διεθνής δεν έχει στην Χοφενχάιμ το χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε -και στο χθεσινό παιχνίδι με την Ουνιόν στο Βερολίνο έμεινε στον πάγκο- γεγονός που δίνει και υπόβαθρο στα σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή στην Τούμπα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σταφυλίδης ήταν ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο με την Χόφενχάιμ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.