Skip to main content

Ρουσόπουλος: «Δεν ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να απολογηθεί για μένα»

Άμεση ήταν η απάντηση του Θεόδωρου Ρουσόπουλου στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. «Δεν ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να απολογηθεί για μένα», απάντησε ο πρώην υπουργός, τονίζοντας πως προσδοκ
Άμεση ήταν η απάντηση του Θεόδωρου Ρουσόπουλου στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. «Δεν ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να απολογηθεί για μένα», απάντησε ο πρώην υπουργός, τονίζοντας πως προσδοκία του είναι να κριθεί από τη δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε πως «είναι φανερό ότι ο ίδιος (ο κ. Σαμαράς) δεν σέβεται τις διαδικασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του».

«Δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ. Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα», τόνισε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, επισημαίνοντας πως η αλήθεια και το ήθος του δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις.

«Προσδοκώ να κριθώ από τη δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Σαμαρά, και εσείς αυτό το γνωρίζετε», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος.