Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019
x

RUN TOGETHER:ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Εγγύηση για τους δρομείς του Run Together Thessaloniki ο χώρος της ΔΕΘ - Η διοργάνωση στηρίζει το δημοτικό βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός»

Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά, και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. «Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Η ασφάλεια των δρομέων και η αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών με το κλείσιμο των δρόμων, αποτελούν τις δύο αρχές των διοργανωτών και ο εμβληματικός για την πόλη χώρος της ΔΕΘ Helexpo αποτελεί την εγγύηση για όλους.

» Αφενός οι δρομείς δεν κινδυνεύουν από εξωγενείς παράγοντες σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, αφετέρου οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν στην πόλη άνετα, αφού δεν θα διαταραχθεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη, σε μια μέρα μάλιστα που τα καταστήματα είναι ανοικτά».

Η εκκίνηση του  RUN TOGETHER THESSALONIKI θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προσθέτουμε και ξεχωριστό παιδικό αγώνα (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Ακολουθήστε το λινκ στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας RUN TOGETHER που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΗ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΔΕΘ.

Η διοργάνωση στηρίζει το δημοτικό βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ