Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020
x

RYANAIR: ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Σύμφωνα με τη Ryanair, σχεδόν το 30% των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Αγίου Βαλεντίνου θα πετάει δίχως ταίρι.

Το Λονδίνο είναι ο πιο δημοφιλής ταξιδιωτικός προορισμός για το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, για 2η συνεχή χρονιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της Ryanair για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Οι αμέσως πιο δημοφιλείς προορισμοί, μετά το Λονδίνο, είναι η Ρώμη και το Μιλάνο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, για τα ταξίδια κατά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι πιο δημοφιλείς χώρες για ζευγάρια ήταν οι Κάτω Χώρες, η Γαλλία και το Βέλγιο.

Από την άλλη πλευρά, η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ιρλανδία ήταν οι κορυφαίοι προορισμοί για τους ελεύθερους.

Σύμφωνα με τη Ryanair, σχεδόν το 30% των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Αγίου Βαλεντίνου θα πετάει δίχως ταίρι.

Όπως αναφέρει, η εταιρεία θα μεταφέρει πάνω από 1,3 εκατομμύρια πελάτες το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου (μεταξύ 14 και 17 Φεβρουαρίου) και θα λειτουργήσει πάνω από 1.800 πτήσεις γεμάτες αγάπη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει πτήσεις από 9.99 ευρώ για ταξίδια μέσα στον Φεβρουάριο. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα (14 Φεβρουαρίου).

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ