Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

RYANAIR: ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Με συχνότητα δύο πτήσεων εβδομαδιαίως, από τον Απρίλιο - Προσφέρει θέσεις από 14.99 ευρώ, με κρατήσεις έως και τα μεσάνυχτα της 18ης Οκτωβρίου

Νέο δρομολόγιο από την Κεφαλονιά προς το αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος τους καλοκαιρινού προγράμματός της για το επόμενο καλοκαίρι, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, Ryanair.

Η Ryanair, για το νέο δρομολόγιο, προσφέρει θέσεις από 14.99€ οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της 18ης Οκτωβρίου για ταξίδι τον Νοέμβριο έως και τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλέον ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις της εμπειρίας του ταξιδιού, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”:

Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής     - €25 x 20 κιλά
- €8 x 10 κιλά  
Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit
Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler
Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% των πτήσεων θα είναι στην ώρα τους

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλας Λάρδης δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Κεφαλονιά προς το Βερολίνο Τέγκελ, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2019. Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις από 14.99€ οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της 18ης Οκτωβρίου για ταξίδι τον Νοέμβριο έως και τον Φεβρουάριο. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά.”
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ