Skip to main content

Σ. Αναστασιάδης: Η κυβέρνηση χαϊδεύει την αναρχία και τον Ρουβίκωνα

Με τη στάση της η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα στους αναρχικούς, τους κουκουλοφόρους και τους Ρουβίκωνες, υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, από το δελτίο ειδήσεων του ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.

«Η κυβέρνηση προκειμένου να δικαιολογήσει τη στάση της απέναντι στο άσυλο και απέναντι στην νομιμότητα και στην τάξη μπορεί να εφευρίσκει οποιαδήποτε ευφυολογήματα» τόνισε ο κ. Αναστασιάδης.

«Είναι γεγονός χαϊδεύει την αναρχία, χαϊδεύει τον Ρουβίκωνα χαϊδεύει τους κουκουλοφόρους και τους αναρχικούς και δεν δίνει εντολές στην αστυνομία να ασκήσει το καθήκον της. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης όλα αυτά που συμβαίνουν να θέσει τέρμα σε όλα αυτά που συμβαίνουνε και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να θέσει τέρμα σε αυτά που βιώνει η χώρα. Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν θέλει», σημείωσε.

Με τη στάση της η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα στους αναρχικούς, τους κουκουλοφόρους και τους Ρουβίκωνες, υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης.

«Θέλουνε με αυτό τον τρόπο να στείλουνε ένα μήνυμα, σ' αυτό το 3% που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ,  να τους πούνε, ότι κοιτάξτε να δείτε, εμείς μπορεί να παίρνουμε σκληρά μέτρα οικονομικά, αλλά την ιδεολογία μας την τηρούμε. Ο Τσίπρας είχε πει ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ και θα αφοπλίσει, τους αστυνομικούς», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.