Skip to main content

Σάχοβ: Δεν θα απογοητεύσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ (video)

«Το ένιωθα ότι θα κατακτούσαμε τίτλους και έχουμε ήδη κατακτήσει δύο, οπότε αυτό θα συνεχιστεί», δήλωσε ο Ουκρανός χαφ του «Δικεφάλου».

Σιγουριά για την κατάκτηση του νταμπλ εξέφρασε ο Εβγέν Σάχοβ συνιστώντας προσοχή στον Παναιτωλικό ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova, ο Ουκρανός χαφ του «Δικεφάλου»:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος έναν χρόνο στο πρωτάθλημα: «Νιώθω πολύ ωραία, είμαι φρέσκος. Από εκεί και πέρα το αήττητο βασίζεται στη δουλειά των παικτών, των προπονητών και όλων όσων δουλεύουν για την ομάδα. Ο καθένας δουλεύει πάνω στις αδυναμίες του και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε χάσει βαθμούς. Είναι και δουλειά ων φυσιοθεραπευτών. Όχι, μέχρι στιγμής δεν μου έχει ξανατύχει να παίζω σε ομάδα που είναι τόσο καιρό αήττητη».

Για τον Ζοζέ Μαουρίσιο: «Σίγουρα είναι ένα ατυχές και δυσάρεστο συμβάν. Η ομάδα όμως έχει αρκετούς παίκτες με ποιότητα που μπορούν να τον αντικαταστήσουν και νομίζω ότι αυτοί οι παίκτες θα φανούν αντάξιοι».

Για το πώς διαχειρίζονται οι ποδοσφαιριστές έναν τραυματισμό: «Είναι και σωματικά και ψυχολογικά δύσκολο, γιατί πρέπει να ξεπεράσεις πολλά, ακόμα και τον εαυτό σου. Του εύχομαι να γυρίσει πολύ πιο δυνατός από πριν».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο νταμπλ: «Το νιώθουμε κι εμείς αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στόχο ξεχωριστά, και όταν πάρουμε και τα δύο τότε θα πούμε ότι είμαστε κοντά. Μέχρι τότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δούμε τα αποτελέσματα».

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου: «Σίγουρα νιώθουμε πόσο σημαντικοί είναι για τον κόσμο και την πόλη οι δύο στόχοι. Μας δίνει μεγάλη ώθηση για να τα καταφέρουμε και νομίζω ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε».

Για το αν περίμενε ότι θα διεκδικούσε τίτλους με τον ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθα, ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι έχουμε πολλούς στόχους και προοπτικές. Το ένιωθα ότι θα κατακτούσαμε τίτλους και έχουμε ήδη κατακτήσει δύο, οπότε αυτό θα συνεχιστεί».

Για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα: «Μπορώ να πω ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να μπει στο κλίμα και να παίξει στην βασική ενδεκάδα. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να καταλάβει και αυτός που βρίσκεται, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω ένα από τα πιο ωραία επαγγέλματα στον κόσμο. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνω. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, η ομάδα ξέρει τα θέλω μου και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, όλες οι νίκες που πήραμε στον Παναιτωλικό ήταν δύσκολες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί είναι ένα κομβικό σημείο και κρίνεται σχεδόν όλο το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να μαντέψω πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, όμως όλη την εβδομάδα δουλεύουμε στην τακτική με τον προπονητή. Πρέπει να δείξουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, πρέπει να πάρουμε σίγουρα αυτούς τους βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί».