Skip to main content

Σακελλαρίου: Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για έργα, Άρης είσαι...

«Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα, κανένας δεν είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις», έγραψε ο γκαρντ του «Αυτοκράτορα».

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη είναι οι παίκτες του Άρη στην αυριανή αναμέτρηση εναντίον του Ιωνικού Νικαίας στο Παλέ σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο γκαρντ του «Αυτοκράτορα»:

«Είναι αλήθεια πως δυσκολεύομαι να βρω τις λέξεις για να γράψω αυτό το blog, όμως οι παίκτες είμαστε υποχρεωμένοι να μην… κρυβόμαστε. Ούτε εντός, ούτε εκτός γηπέδου, γι’ αυτό και είμαι εδώ, πιστός στην υποχρέωσή μου.

Κι αυτό θα κάνουμε και αύριο, θα είμαστε πιστοί στην υποχρέωσή μας, απέναντι στην ιστορία της ομάδας και στον κόσμο, που μας στηρίζει.

Ναι, πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας.

Ναι, κανένας δεν είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις.

Ναι, με τους προπονητές μας μιλάμε καθημερινά, προσπαθούμε να βρούμε εκείνα τα σημεία που αν διορθώσουμε θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, γιατί ΔΕΝ είναι αυτό που βλέπετε ο Άρης, ΔΕΝ είμαστε εμείς αυτό που μπορούμε και -κυρίως- αυτό που θέλουμε.

Η έκφραση "δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για έργα" είναι η πραγματικότητα. Έχουμε μπροστά μας μια ομάδα, η οποία -με σεβασμό στους υπόλοιπους αντιπάλους- είναι καλύτερη απ’ όσες έχουμε συναντήσει ως τώρα.

Ο Ιωνικός είναι γεμάτος, έχει παίκτες που βγάζουν ενέργεια, έχει παίκτες με υψηλή εμπειρία, έχει παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Μπορεί να ξεκίνησαν στραβά τις υποχρεώσεις τους, όμως οι δύο τελευταίες εμφανίσεις κόντρα σε Προμηθέα και ΠΑΟΚ, δείχνουν ότι έχουν βρει τη χημεία και την ισορροπία τους, βελτιώνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς. Να μάθουμε από τα λάθη μας, να διορθωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και να οδηγήσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει να είναι.

Είναι αυτονόητο ότι στο γήπεδό μας δεν σκεφτόμαστε τίποτ’ άλλο πέρα από τη νίκη, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα για να έχουμε ελπίδες.

Είναι αυτονόητο ότι κανείς μας δεν ασχολείται με την ατομική του απόδοση, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και θέλουμε να το κάνουμε εδώ και τώρα. Θα μπορούσα να αναφερθώ σε τραυματισμούς και σε ατυχίες, καθώς δεν είμαστε όλοι στις προπονήσεις. Είναι πραγματικότητα, αλλά θα ήταν ασέβεια προς την ιστορία του Άρη, αλλά και προς αυτούς που συμπληρώνουν το ρόστερ, να σταθούμε στις ατυχίες και να αναζητήσουμε εκεί άλλοθι.

Δεν υπάρχει άλλοθι, υπάρχει μόνο ένα δύσκολο ματς, που πρέπει να κερδίσουμε. Όπως λέει κι ο κόσμος μας, Άρης είσαι…».