Skip to main content

Σακελλαροπούλου από Θεσσαλονίκη: Εμβολιαστείτε για να κάνουμε καλύτερα Χριστούγεννα (vid)

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, προκειμένου να περάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα Χριστούγεννα έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το εμβολιαστικό κέντρο που στήθηκε για σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους από την 4η ΥΠΕ επισκέφτηκε λίγο μετά τις 5 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα χθεσινά εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδεύτηκε από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, καθώς και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Τσαλικάκη, και την υποδιοικήτρια, Ειρήνη Χατζοπούλου, οι οποίοι και την ενημέρωσαν για την ανταπόκριση του κόσμου και την αυξημένη προσέλευση.

Η κ. Σακελλαροπούλου συνεχάρη, παράλληλα, και τους υγειονομικούς που βρίσκονται από τις πρώτες ώρες στη γραμμή.

Η Πρόεδρος αποχωρώντας απέστειλε μήνυμα να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι μπορούν προκειμένου να περάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για φετινά Χριστούγεννα. «Σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης μαζί με την 4η ΥΠΕ έκαναν ένα άλλο δώρο στην πόλη: έστησαν ένα κινητό συνεργείο εμβολιασμού στην πλατεία Αριστοτέλους και από το πρωί πολλοί συμπολίτες μας έρχονται και εμβολιάζονται», σημείωσε η ίδια.

Παράλληλα, ευχήθηκε η σημερινή προσέλευση να γίνει παράδειγμα για όλους μας. «Αυτό το δώρο που μας έχει δοθεί για να σώσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας να το χρησιμοποιήσουμε, να σπάσουμε το φράγμα, να απομονώσουμε τον ιό και να κερδίσουμε επιτέλους την ελευθερία μας. Να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι μπορούν για να έχουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα μέσα σε αυτές τις συνθήκες», κατέληξε η κ. Σακελλαροπούλου.

Στους 450 οι εμβολιασμοί μέχρι πριν τις 5

Στο μεταξύ, στους 450 έφτασαν μέχρι και λίγο πριν τις 5 οι εμβολιασμοί στο κέντρο που στήθηκε λόγω της Black Friday ενώ το νούμερο αυτό φαίνεται να αυξάνεται καθώς η προσέλευση ολοένα και μεγαλώνει το τελευταίο μισάωρο.

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Τσαλικάκης ανέφερε πως το στοίχημα ήταν οι εμβολιασμοί να φτάσουν τους 600 αλλά η προσέλευση φαίνεται να ξεπερνάει τις προσδοκίες. «Τα παιδιά θα βρίσκονται εδώ μέχρι αργά, έως ότου δεν υπάρχει κάποιο άτομο στην ουρά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ανταπόκριση του κόσμου, τόσο για την τρίτη όσο και για τη δεύτερη δόση».

Η δράση ξεκίνησε στις 11 το πρωί.