Skip to main content

Σακελλαροπούλου: Απόλυτη τήρηση των μέτρων αλλά δεν μπορεί να σταματάει η ζωή

Μήνυμα για την πανδημία έστειλε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή της στην Casa Bianca συνοδεία του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Το δικό της μήνυμα για τη ζωή εν μέσω πανδημιάς αλλά και την απάντηση της στη χθεσινή διαμαρτυρία των φωτορεπόρτερ για αποκλεισμό τους από την τελετή του Αγίου Δημητρίου έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προσερχόμενη στην Casa Bianca προκειμένου συνοδεία του δημάρχου να ξεναγηθεί στην έκθεση «Οι στρατιωτικοί Άγιοι στο Βυζάντιο».

«Ελπίζω να μην δημιουργήθηκαν προβλήματα. Αυτό που προσπάθησα να δείξω για όλους μας και για την πόλη είναι ότι μπορούμε να έχουμε αυτά που οφείλουμε και μια δραστηριότητα. Μέσα στον Covid μπορούμε να κάνουμε πράγματα, να συνεχουμε μια άλλη κανονικότητα ελπίζοντας για το καλύτερο», τόνισε απευθυνόμενη σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

«Με απόλυτη τήρηση των μέτρων και όλα προσεκτικά, δεν μπορεί να σταματάει η ζωή και αυτό θέλουμε και όλοι ευχόμαστε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μέχρι να βγούμε από τη δοκιμασία. Αν όμως οι ενδείξεις δε μας βοηθήσουν, θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Γι' αυτού έτσι φαντάζομαι πως λίγο πιεστήκατε και εσείς στη δουλειά σας και το καταλαβαίνω. Σέβομαι πολύ την επιθυμία σας να ενημερώσετε. Αυτό ήταν μόνο ο λόγος», διευκρίνισε.