Skip to main content

Σάκκαρη: Σύντομα θα συμβούν σπουδαία πράγματα

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παραδέχθηκε ότι το γαλλικό Open παραμένει το αγαπημένο της τουρνουά, ενώ...υποσχέθηκε ότι σπουδαία πράγματα θα συμβούν σύντομα

Απογοητευμένη ήταν η Μαρία Σάκκαρη εξαιτίας του πρόωρου αποκλεισμού της από το Ρολαν Γκαρός, καθώς χθες ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα (Νο 81 στον κόσμο) με 7-6 (5), 7-6 (4), μετά από 2,5 ώρες αγώνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παραδέχθηκε ότι το γαλλικό Open παραμένει το αγαπημένο της τουρνουά, ενώ... υποσχέθηκε ότι σπουδαία πράγματα θα συμβούν σύντομα, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ.

«Η Μούχοβα έπαιξε έναν καταπληκτικό αγώνα. Παίζει πάντα εξαιρετικά καλά στα Grand Slam και ήταν η καλύτερη παίκτρια, οπότε πρέπει να της το αναγνωρίσω. Είναι σίγουρα απογοητευτικό γιατί εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου τουρνουά και είμαι λυπημένη. Αλλά την ίδια στιγμή υπήρχαν πολλά θετικά γιατί βρέθηκα ξανά στο γήπεδο. Νιώθω καλά. Πολεμώ. Απολαμβάνω τον χρόνο μου στο γήπεδο, οπότε πιστεύω ότι σπουδαία πράγματα θα συμβούν σύντομα», είπε η Σάκκαρη.

«Ήθελα να τα πάω καλά, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά κάθε χρόνο και έχουμε δει τόσες πολλές ανατροπές, όλα αυτά τα χρόνια, σε τουρνουά αυτού του επιπέδου. Πρέπει πάντα να αποδέχεσαι ότι δεν μπορείς να πας μακριά σε κάθε μεγάλο τουρνουά», πρόσθεσε.