Skip to main content

Σάλος για φερόμενο δημοσιογράφο που τραμπουκίζει φαρμακοποιό

Ο άνδρας συμπεριφέρεται με αγενέστατο τρόπο σε φαρμακοποιό στην Αθήνα και της παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος του σταθμού Open.

Έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε βίντεο που δημοσιοποίησε χρήστης του facebook ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι δημοσιογράφος του Open και συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο σε φαρμακοποιό στην Αθήνα.

Ο άνδρας επιτίθεται στη φαρμακοποιό επειδή δεν φοράει γάντια και με αγενέστατο τρόπο ζητά να του αποστειρώσει τα ρέστα αλλά και το φάρμακο που πήρε. Μάλιστα, αυτοσυστήνεται ως δημοσιογράφος του Open.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ο άντρας - «δημοσιογράφος» φαίνεται να τραμπουκίζει τη φαρμακοποιό και στρέφει την κάμερα του κινητού στο πρόσωπό της για να τη διαπομπεύσει.

Άμεση ήταν η αντίδραση απο τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι ο εν λόγω κύριος δεν είναι δημοσιογράφος του Open.

«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μετά τις αντιδράσεις, ο «δημοσιογράφος» εμφανίζεται σε βίντεο να «ζητάει συγγνώμη» μπροστά σε μαγαζί με είδη καθαρισμού και υγιεινής. Όταν το θέμα πήρε διαστάσεις αφαίρεσε και τις δύο δημοσιεύσεις από το προφίλ του.