Skip to main content

Σάλος με σχόλιο του Πολάκη για τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στα μέσα δικτύωσης ειρωνεύεται την κριτική των μέσων ενημέρωσης κατά της περιφερειάρχη Αττικής.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο Facebook, στην οποία σχολιάζει τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, σε αντιδιαστολή με τις φονικές φωτιές στο Μάτι Αττικής.

Ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την κριτική των μέσων ενημέρωσης κατά της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, γράφοντας ότι «μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη».

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook:

Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;;;;;
Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!!
Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;
Υγ.Τα οσα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;;
Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη …..

Την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για τις φωτιές στην Καλιφόρνια και την φωτιά στο Μάτι, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία. Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης.