Skip to main content

Σάλπαρε το Aqua Blue από Θεσσαλονίκη για Κυκλάδες - Κρήτη (φωτο+vid)

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00, το Aqua Blue θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη)

Άγκυρα σήκωσε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 5:15 το απόγευμα το ανανεωμένο Aqua Blue που βάζει πλώρη προς Κυκλάδες και Κρήτη, στο παρθενικό του δρομολόγιο για φέτος.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00, το Aqua Blue θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), έχοντας ως τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30, το πλοίο θα ξεκινάει από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το Aqua Blue είναι ένα πλοίο χωρητικότητας 1000 ατόμων και 300 οχημάτων, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία Seajets, στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, προσφέρεται και έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής εισιτήριο (round trip).

Πλέον αναμένονται τα δρομολόγια της Seajets, από τις 9 Ιουλίου, που θα ενώνουν τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο και θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα πρωί και ώρα 8.00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45, Σκόπελο στις 16.45 και Σκιάθο στις 17.30 και τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.