Πέμπτη 23 Μαΐου 2019
x

ΣΑΛΒΙΝΙ: ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ

«Έχουμε ανάγκη την ταυτότητα και την ψυχή, τις οποίες κάποιοι έχασαν εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης», υπογράμμισε ο Ιταλός ΥΠΕΣ.

Ομιλία σε συγκέντρωση της Λέγκα του Βορρά πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία del Popolo της Ρώμης ο Ματέο Σαλβίνι.

«Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση αυτή (η οποία εργάζεται για το συμφέρον των Ιταλών), εξαιτίας των γκάλοπ. Η κυβέρνησή μας τηρεί τις δεσμεύσεις της και θα διαρκέσει πέντε χρόνια», τόνισε ο γραμματέας του κόμματος και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας.

«Ζητώ να μου δώσετε εντολή να διαπραγματευθώ με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι ως υπουργός, αλλά εκ μέρους εξήντα εκατομμυρίων Ιταλών που θέλουν να αφήσουν στα παιδιά τους μια καλύτερη χώρα», πρόσθεσε ο κ. Σαλβίνι.

Ο Ιταλός πολιτικός υπογράμμισε, παράλληλα, ότι «αν η Ευρώπη σταματά στους δεκαδικούς αριθμούς και στα σπρεντ, πρόκειται να αποτύχει», ενώ ζήτησε «να εργαστούν, όλοι για την αξιοπρέπεια των πολιτών».

«Έχουμε ανάγκη την ταυτότητα και την ψυχή, τις οποίες κάποιοι έχασαν εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης», ολοκλήρωσε ο Ιταλός ΥΠΕΣ, ο οποίος θεωρεί ότι οι άμεσες προτεραιότητες είναι «ο αμοιβαίος σεβασμός, η εργασία και η πρόοδος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ