Skip to main content

Σαμαράς: Άδικα τα μέτρα της κυβέρνησης

Να επισκεφθεί τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας για να δει τις συνέπειες της ύφεσης κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς μετά την περιοδεία του στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.
Να επισκεφθεί τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας για να δει τις συνέπειες της ύφεσης κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς μετά την περιοδεία του στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, συνοδευόμενος απο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Βασίλη Κικίλια.

«Το βάθος της ύφεσης το βλέπουμε εδώ, όπου πραγματικά χτυπάει η καρδιά της πραγματικής οικονομίας», τόνισε ο κ. Σαμαράς και απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να αντιληφθεί, όπως χαρακτηριστικά είπε, το λάθος της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί.

«Το χειρότερο είναι ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι άδικα», παρατήρησε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε πως αυτό που βλέπει είναι «η διάλυση της αγοράς: Άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια, καταστηματάρχες οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα χιλιάδες λουκέτα».

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και οι μικροβιοτέχνες, οι οποίοι του επεσήμαναν κυρίως το θέμα του παραεμπορίου, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, αλλά και της εγκληματικότητας.