Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ (VID)

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη της ΝΔ στην Καλαμάτα, υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και με φίλους.

Ολιγόωρη επίσκεψη στην Καλαμάτα πραγματοποίησε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μια ημέρα πριν την Κυριακή του Πάσχα.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη της ΝΔ, υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και με φίλους.

Ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωση του, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν την «πατρίδα» ως κριτήριο, πάνω από τα πρόσωπα, προσθέτοντας ότι η πατρίδα χρειάζεται νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις κάλπες. Δεν παρέλειψε να εκφράσει δημόσια για ακόμα μια φορά τη στήριξη του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι θα είναι και ο νικητής.

Κλείνοντας έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες. Αμέσως μετά ο πρώην πρωθυπουργός αναχώρησε για το Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του, όπου έκανε  Ανάσταση με την οικογένειά του.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ