Skip to main content

Σαμαράς: «Χρειάζεται ρεαλιστικό πρόγραμμα»

Το παρόν και κυρίως το μέλλον της ελληνικής οικονομίας απασχόλησε τη σημερινή συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιώργο Προβόπουλο. Η αδρά
Το παρόν και κυρίως το μέλλον της ελληνικής οικονομίας απασχόλησε τη σημερινή συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιώργο Προβόπουλο.

«Χρειάζεται ρεαλιστικό πρόγραμμα με συγκεκριμένους στόχους για να επιτευχθεί σταθερότητα και ανάπτυξη της οικονομίας» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σαμαράς, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε πως εκεί που η ΝΔ συμφωνεί με το ΠΑΣΟΚ θα το λέει, ενώ εκεί που διαφωνεί θα προτείνει συγκεκριμένα μέτρα.

Ο αρχηγός της ΝΔ δεν έλειψε να ασκήσει έντονη κριτική στο κυβερνητικό έργο υπογραμμίζοντας πως η «αδράνεια, η απραξία και η αναβλητικότητα της νέας κυβέρνησης λειτουργεί εις βάρος του τόπου».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της χώρας ενημέρωσε τον νέο πρόεδρο της ΝΔ σχετικά με την κατάσταση της εθνικής οικονομίας, η οποία βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή.