Skip to main content

Σάντος: O Ζαγοράκης με θέλει

Η παραφιλολογία γύρω από τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος καλά κρατεί, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν ανησυχεί, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Θοδωρή Ζαγοράκη. Έρχεται πρόταση για Βιτόλο.
Μπορεί κάθε μέρα τα πορτογαλικά ΜΜΕ να στέλνουν και άλλον τεχνικό στον ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Σάντος όμως δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για τη θέση του, αφού τόνισε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα.

Δηλώσεις σε πορτογαλική ιστοσελίδα έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον εμπιστεύεται απόλυτα, ώστε να συνεχίσει να είναι στο «τιμόνι» του μακεδονικού συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως δεν ξεκαθάρισε αν θα μείνει στην Θεσσαλονίκη, αφού άφησε να εννοηθεί ότι ίσως χρειαστεί ξεκούραση το επόμενο χρονικό διάστημα και ο συγκεκριμένος παράγοντας ίσως αποτελέσει «τροχοπέδη» στη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο» του Βορρά: «Δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγω από τον ΠΑΟΚ. Θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα. Ο πρόεδρος, με τον οποίο είμαστε φίλοι, μου είπε ότι εγώ είμαι ο προπονητής που θέλει. Είναι κάτι που θα αποφασίσουμε μετά το τέλος των play off».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πορτογαλικές ιστοσελίδες και εφημερίδες έχουν αποκτήσει πλέον την …καθημερινή συνήθεια να στέλνουν νεαρούς τεχνικούς στον «πάγκο» του ΠΑΟΚ, αφού μετά τον Ζόρζε Κόστα στους υποψήφιους «μνηστήρες» προστέθηκε τις τελευταίες ώρες και το όνομα του Πάουλο Μπέντο.

Μάλιστα, ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος της ιστοσελίδας «dn.sapo.pt» έκανε λόγο για συμφωνία του πρώην προπονητή της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τόνιζε ότι ο Σάντος είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ότο Ρεχάγκελ στην εθνική ομάδα μετά το Μουντιάλ.

Έρχεται πρόταση για Βιτόλο

Καθόλου απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρόταση από ισπανικό σύλλογο που θα αφορά την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του Ράφαελ Θούρο.

Δηλώσεις σχετικά με το θέμα που έχει αναπτυχθεί γύρω από τη μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο σε ισπανικό σύλλογο έκανε ο μάνατζερ του παίκτη, Ράφαελ Θούρο.

Όπως τόνισε ο Ισπανός ατζέντης, δεν είναι καθόλου απίθανο να φτάσει πρόταση που θα αφορά τον βραχύσωμο άσο μετά το τέλος της Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Κάποιες ομάδες έχουν ξεχωρίσει τον Βιτόλο. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνει πρόταση».

Η στάση της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι μέχρι στιγμής ουδέτερη, αφού ούτε διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει κάτι σχετικά με τον ποδοσφαιριστή.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι στο συμβόλαιο του Βίκτορ Βιτόλο υπάρχει ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ, όπως είχε δηλώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στις 10 Σεπτεμβρίου 2009, όταν απάντησε γραπτώς σε ερωτήσεις φιλάθλων του ΠΑΟΚ και για να υπάρξει θέμα πώλησης θα πρέπει κάποια ομάδα να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει για τον Ισπανό χαφ ένα αρκετά σεβαστό ποσό.