Skip to main content

Σαουλίδης: Ανίκανη κυβέρνηση και εμμονική διοίκηση του ΟΑΣΘ ταλαιπωρούν τους Θεσσαλονικείς

Το μέλος του ΠΣ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε βέλη στην κυβέρνηση και στη διοίκηση του ΟΑΣΘ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Οργανισμού

Βέλη στην κυβέρνηση και στη διοίκηση του ΟΑΣΘ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Οργανισμού εξαπέλυσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αντώνης Σαουλίδης

«Πριν ακριβώς ένα μήνα, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συναντηθήκαμε με το Σωματείο Εργαζομένων και με ανακοίνωση μου ζήτησα να δοθεί άμεσα λύση. H αδιαφορία της κυβέρνησης και η ανικανότητα της Διοίκησης του Οργανισμού οδηγούν για μια ακόμη φορά τους Θεσσαλονικείς στην ταλαιπωρία μέσα στο καλοκαίρι», σημείωσε ο κ. Σαουλίδης υπογραμμίζοντας ότι «είναι αδιανόητο το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Ελλάδας, που στερείται άλλων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και στηρίζεται αποκλειστικά στον ΟΑΣΘ να αντιμετωπίζεται με τέτοιον τρόπο».

Σύμφωνα με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τα αιτήματα των εργαζομένων είναι δίκαια. «Αφορούν στη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και στην καταβολή συμφωνημένων και νόμιμων επιδομάτων. Η προσπάθεια της Διοίκησης του Οργανισμού να κρύψει την αποτυχία της πίσω από διαξιφισμούς και σκιαμαχίες με τους εργαζόμενους πέφτει στο κενό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Ο εμπαιγμός προς τους ίδιους και κατ' επέκταση προς το επιβατικό κοινό του πολεοδομικού συγκροτήματος πρέπει να λάβει τέλος. Απαιτούμε να δοθεί άμεσα λύση από την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση. Ζητούμε από τους εργαζόμενους να μην πέσουν στην "παγίδα" βάζοντας τους πολίτες απέναντί τους και να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις», πρόσθεσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι  «η συγκοινωνιακή ομηρία που έχει καταδικάσει η κυβέρνηση τη Θεσσαλονίκη πρέπει επιτέλους να σταματήσει», κατέληξε ο Αντώνης Σαουλίδης.