Skip to main content

Σάπικα: Τα αντιλαϊκά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο

«την επομένη μέρα από την 7η Ιουλίου θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή Ελλάδα για όλους. Δεν θα υπάρχουν λίγοι και πολλοί», είπε η υποψήφια βουλευτής

Οι μεταρρυθμίσεις της Νέας Δημοκρατίας θα διευκολύνουν την εργαζόμενη μητέρα, τόνισε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην Α' Θεσσαλονίκης Σύνθια (Ροδάνθη) Σάπικα, στην τηλεοπτική της συνέντευξη στη «Βεργίνα Τηλεόραση» και συμπλήρωσε ότι αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας η στήριξη στην οικογένεια και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.

Σε ερώτηση για το αν η Νέα Δημοκρατία έχει κρυφή ατζέντα η κα. Σάπικα ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τη διασπορά των fake News, όπως αυτό για την κρυφή ατζέντα, επιδιώκει να καλλιεργεί ένα κλίμα φόβου προκειμένου να χαλιναγωγεί τους πολίτες. Αυτή η τακτική όμως της κυβέρνησης θα αποδοκιμαστεί στην κάλπη. Οι πολίτες θα κάνουν τη σωστή επιλογή για μια καλύτερη Ελλάδα».

Η υποψήφια βουλευτής απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες να συστρατευτούν με τη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι «την επομένη μέρα από την 7η Ιουλίου θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή Ελλάδα για όλους. Δεν θα υπάρχουν λίγοι και πολλοί».

Αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας και την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση τόνισε ότι «τα αντιλαϊκά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο» και συμπλήρωσε ότι «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα κάγκελα όταν η κυβέρνηση Καραμανλή προσπαθούσε να πουλήσει το λιμάνι, σε ένα τίμημα τετραπλάσιο από αυτό που τελικά το ιδιωτικοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με πολύ δυσμενείς όρους».

Η κα. Σάπικα, αναφερόμενη στην απαράδεκτη- όπως τη χαρακτήρισε- Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «ο κόσμος νιώθει προδομένος, καθώς μια κυβέρνηση, με αριστερό πρόσημο, αγνόησε το 75% της λαϊκής βούλησης που ήταν κατά της Συμφωνίας».