Skip to main content

Σαπουντζής: «Ο Άρης παίζει πιο απελευθερωμένα»

Στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Αντώνης Σαπουντζής.

 

Στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη μίλησε ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων», Αντώνης Σαπουντζής, για την ερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αλλά και την δουλειά του Σάκη Τσιώλη.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
Για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης:
 
«Είναι ένα από τα τρία ματς που έχουν απομείνει και ίσως είναι το δυσκολότερο. Σαν Άρης θα πρέπει να το δούμε διαφορετικά το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε το αφεντικό του παιχνιδιού. Από πλευράς Αστέρα θα υπάρχει άγχος γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς. Όσο το θέλει ο Άρης όμως, το θέλει και ο Αστέρας. Στον αγωνιστικό χώρο θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος. Ο Άρης διαθέτει πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές , θα έχει και τη βοήθεια 1000 οπαδών του στην Τρίπολη. Η θέληση υπάρχει και από τις δυο ομάδες αλλά από εκεί και πέρα θα κριθεί μέσα στο γήπεδο ποιος είναι ο καλύτερος».
 
Για την αδράνεια που επιδεικνύει η ομάδα στο ξεκίνημα των αναμετρήσεών:
 
«Η φυγή του Κούπερ και ο ερχομός του Τσιώλη έφερε αλλαγή στη νοοτροπία. Ο Άρης παίζει πιο απελευθερωμένα. Τώρα υπάρχει μια διαφορετική φιλοσοφία. Με την  Κέρκυρα  η ομάδα δέχτηκε 3 γκολ και σημείωσε 4. Η  νίκη ήταν μεγάλη αλλά τα γκολ που δέχτηκε δεν ήταν κάτι καλό. Πρέπει λοιπόν να αποφύγουμε το φορτσάρισμα του γηπεδούχου στην Τρίπολη και να βγούμε μπροστά για τη νίκη. Πλέον η ομάδα αγωνίζεται πιο απελευθερωμένα πράγμα που είναι καλό  απλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
 
Για το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Σάκης Τσιώλης:
 
«Ο Άρης έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και η ομάδα πλέον σκοράρει πιο εύκολα. Έχει δείξει και ο Καστίγιο στα τελευταία παιχνίδια ότι βρίσκει τον εαυτό του. Ο Μπομπαντίγια είναι εξαιρετικός παίκτης που βοηθάει πολύ. Ο Άρης πια είναι ικανός να αλλάζει την ροη του αγώνα ακόμα και όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ».
 
Για την πορεία μέχρι το τέλος της φετινής σαιζόν:
 
«Να κοιτάξουμε να πάρουμε τις νίκες από εδώ και πέρα ώστε να ικανοποιηθεί ο κόσμος. Στην Ευρώπη ήμασταν καλοί αλλά στην Ελλάδα φέραμε αρνητικά αποτελέσματα. Στο χέρι του Άρη είναι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και στο τέλος θα μετρήσουμε τι κάναμε. Είναι απώλεια για τον Άρη ο τραυματισμός του Πρίττα και του Σηφάκη αλλά υπάρχουν αντικαταστάτες που πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να μην φανεί η απουσία των παικτών. Η απουσία του Σηφάκη είναι πιο κρίσιμη και πιο κομβική αλλά δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα».