Skip to main content

Σαρωτικό προβάδισμα Τζιτζικώστα δείχνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll

Ο νυν Περιφερειάρχης εμφανίζεται πανίσχυρος στον δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστό 53,2 % ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης συγκεντρώνει 8,5%.

Σαρωτικό προβάδισμα έναντι των ανθυποψηφίων του ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου φαίνεται πως έχει ο νυν Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος, Απόστολος Τζιτζικώστας σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε στον δήμο Θεσσαλονίκης η Opinion Poll για λογαριασμό της free press «Καρφίτσα».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμφανίζεται πανίσχυρος στον εν λόγω δήμο με ποσοστό 53,2 % ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης συγκεντρώνει 8,5%.

Ακολουθούν ο υποψήφιος του ΚΚΕ Σωτήρης Αβραμόπουλος με 3,3% και του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Παπαστεργίου με 2,5%.

Με ελάχιστη διαφορά έπεται η υποψήφια της ΛΑΕ Δέσποινα Χαραλαμπίδου με ποσοστό 2,3%, ενώ ο υποψήφιος της Ελληνικής Αυγής, Νίκος Χρυσομάλλης συγκεντρώνει 1,9%. Ακολουθεί ο Φίλιππος Γκανούλης από τους Οικολόγους Πράσινους με 0,3%.

Τέλος, σε υψηλό ποσοστό εμφανίζονται οι αναποφάσιστοι με 16,8%, ενώ το 5,2% των ερωτηθέντων στον δήμο Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι θα απέχει.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα έγινε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, σε δείγμα 1003 ατόμων, το διάστημα από 20 έως 23 Απριλίου.