Skip to main content

Σαρωτικός ο Άρης-Σκόρπισε τον Παναθηναϊκό με 4-0 (video)

Εκπληκτική εμφάνιση για τους Κίτρινους που έχοντας έναν τρομερό Φετφαζίδη συνέτριψαν τον Παναθηναϊκό-Άνοιξε λογαριασμό ο Ιντέγε.

Κανένα περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει με κάτι από τη Θεσσαλονίκη δεν άφησε ο Άρης στον Παναθηναϊκό, με το σύνολο του Τόλη Τερζή να φτάνει εύκολα στην πρώτη του φετινή νίκη με 4-0 στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι Κίτρινοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ με τον Φετφαζίδη, όταν ο βραχύσωμος επιθετικός νίκησε με κεφαλιά τον Διούδη, ύστερα από παιδαριώδες λάθος του Ζαχίντ που με διώξιμο του πρόσφερε την μπάλα.

 

Οι παίκτες του Δώνη προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι με αποκορύφωμα το σουτ του Γιόχανσον που απέκρουσε ο Κουέστα στο 44’. Στη συνέχεια ο Φετφαζίδης πήρε την μπάλα στην κόντρα, πάσαρε μαγικά στον Βέλεθ που πλάσαρε ιδανικά τον Διούδη, διπλασιάζοντας μέσα σε αποθέωση τα γκολ των Κιτρίνων.

 

Το κρεσέντο των Κιτρινόμαυρων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να κρύβουν κυριολεκτικά την μπάλα στην περιοχή των Πρασίνων στο 54’, όταν Ντιγκινί πάσαρε στον Ιντέγε, ο Νιγηριανός με τη σειρά του άφησε για τον Φετφαζίδη που μπήκε στην μικρή περιοχή γύρισε στον Ντιγκινί που σε κενή εστία έγραψε το 3-0.

 

Και ενώ ο Παναθηναϊκός πελαγοδρομούσε από τη σαρωτική εμφάνιση των Κιτρινόμαυρων, ο Μπράουν Ιντέγε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη, πραγματοποιώντας εξαιρετική ατομική προσπάθεια πριν πλασάρει επιτυχώς τον ανήμπορο να αντιδράσει Διούδη, ο οποίος μάζεψε για τέταρτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

 

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει σε 4-1 με τον Περέα στο 84', ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε με μέσω VAR καθώς ο Μακέντα είχε χτυπήει εκτός φάσης τον Σάσα.

Με την εμφατική αυτή νίκη ο Άρης πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη στην Τούμπα την άλλη Κυριακή για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα γήπεδο όπου ήταν η μοναδική ομάδα που έκοψε βαθμούς την περσινή σεζόν από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Τερζής): Koυέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (83΄Δεληζήσης), Ρος, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (73΄Μαντσίνι), Γκάμα (63΄Λάρσον), Ιντέγε.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46΄Κολοβός), Ινσούα (68΄Περέα), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59΄Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μακέντα.