Skip to main content

Σάσα: Είπα όχι στα λεφτά του ΠΑΟΚ, στόχος η κατάκτηση τίτλου με τον Άρη

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ του Άρη τόνισε ότι είχε την ευκαιρία να πάρει περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ αλλά προτίμησε τον Άρη.

«Πριν από μερικούς μήνες είχα την ευκαιρία να πάρω περισσότερα χρήματα καθώς ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στον ατζέντη μου επίσημη πρόταση. Έβαλε νούμερα στο τραπέζι. Δεν ήθελα να πάω στον ΠΑΟΚ και το απέδειξα με την υπογραφή νέου συμβολαίου στον Άρη», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Λούκας Σάσα σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Στη συνέχεια ο παίχτης των κιτρινόμαυρων τόνισε ότι πιστεύει στο πλάνο των κιτρινόμαυρων και ότι θέλει να κατακτήσει πράγματα με τον Άρη. «Πιστεύω στο πλάνο της ομάδας, έχω δεθεί με τον Άρη, θέλω να κατακτήσω πράγματα με τον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο ήμουν πολύ ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος.

Ο αμυντικός χαφ επισήμανε ότι «ο Άρης έχει ένα πλάνο και το ακολουθεί με την προσδοκία ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Η κατάκτηση ενός τίτλου παραμένει ο μεγάλος στόχος. Φέτος αποδείξαμε πολλά. Κάναμε βήματα μπροστά, συγκεντρώσαμε περισσότερους πόντους από κάθε άλλη χρονιά και κατακτήσαμε την 3η θέση. Νιώσαμε τον σεβασμό των άλλων ομάδων για μας. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τη 2η θέση γιατί δείξαμε ότι την αξίζαμε βάσει της εικόνας που είχαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».