Skip to main content

Σάσα: Όσα έγιναν είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο

«Φαίνεται πως ο Άρης δεν είναι τόσο ισχυρός εκτός αγωνιστικών χώρων και πληρώνουμε εμείς το τίμημα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος χαφ των «κιτρινόμαυρων».

Θυμωμένος για όσα εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ κατά την αναμέτρηση ΆΕΚ-Άρης εμφανίστηκε o Λούκας Σάσα κάνοντας λόγο για «ντροπή» ενώ υπογράμμισε την επιθυμία του ώστε η ομάδα να κατακτήσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου κατά τη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος χαφ των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Αυτό που θα θέλουμε είναι ο επαναληπτικός να μην είναι σε 1,5 μήνα, αλλά σε μια εβδομάδα. Έχουμε μέσα μας κάποια πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε ελπίζω οι φίλοι μας να είναι το ίδιο θυμωμένοι με εμάς μετά τα όσα έγιναν σήμερα».

Σε ερώτηση για το τι αισθάνεται μετά το σημερινό παιχνίδι:

«Σίγουρα η δίψα μας να κατακτήσουμε το κύπελλο παίζει μεγάλο ρόλο, όμως ο λόγος δεν είναι αυτός. Όσα έγιναν σήμερα εντός και εκτός αγωνιστικού, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όποτε ερχόμαστε στο ΟΑΚΑ κάτι γίνετε και το VAR, λειτουργεί εις βάρος μας, αυτοί είναι οι λόγοι που μας κάνουν θυμωμένους.

Φαίνεται πως ο Άρης δεν είναι τόσο ισχυρός εκτός αγωνιστικών χώρων και πληρώνουμε εμείς το τίμημα. Ελπίζω στον επαναληπτικό να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».