Skip to main content

Σάσα: Θέλω να μείνω στον Άρη, πρέπει να πάμε τελικό (video)

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα, όπως και ο ΟΦΗ, θα παλέψουμε για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης», δήλωσε ο Βραζιλιάνος χαφ του Άρη.

Για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ, τη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ, την επίδραση που έχει κορωνοϊός στον σύλλογο αλλά και για την επιθυμία του να παραμείνει σε αυτόν αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova, o Λούκας Σάσα.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος χαφ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε:

«Είναι ώρα να είμαστε προσεκτικοί, οι γονείς μου με επισκέφθηκαν από τη Βραζιλία, είναι ώρα να μείνουμε σπίτια μας, να προστατέψουμε τους εαυτούς μας. Δεν είναι καλή στιγμή για κανέναν, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ελπίζω να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στη Βραζιλία είναι ακόμα νωρίς, έχουν νομίζω περίπου 55 κρούσματα, είναι δύσκολοι καιροί, παντού κλείνουν τα σύνορα αλλά τώρα βλέπουμε μέρα με τη μέρα και φροντίζουμε τους εαυτούς μας».

Για την επίσκεψη των γονιών του: «Η μητέρα μου είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, για τον πατέρα μου είναι η πρώτη φορά. Ακόμα και αν κάποιος στο δρόμο πει άσχημα λόγια, το παίρνω για καλό. Οι φίλαθλοι μας δείχνουν την αγάπη τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για την κατάσταση που υπάρχει με την αγάπη του κόσμου: «Παντού, όπου έχω παίξει, μου έχει συμβεί αυτό. Και στο Ισραήλ και στη Βουλγαρία όλοι μας έδειχναν την αγάπη τους και εμένα με συμπαθούν.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί ένας παίκτης με όσα συμβαίνουν. Πρέπει να είμαστε όμως συγκεντρωμένοι γιατί αλλιώς ο ΟΦΗ θα έρθει εδώ και θα μας κερδίσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξουμε το Σάββατο και αυτό δεν μας επιτρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα».

Για την ΑΕΚ: «Το ματς με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν, όταν όμως μιλάμε γι’ αυτό το ματς τα συναισθήματα επανέρχονται. Κοιτάμε όμως το πρώτο ματς στα play-off, θέλουμε τη νίκη. Έχουμε επίσης και το ματς του κυπέλλου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το συναίσθημα με θετικό τρόπο και να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό».

Για τον ΟΦΗ: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, όπως και ο ΟΦΗ, που έχει κάνει σπουδαία σεζόν. Το ματς στην Κρήτη ήταν πολύ δύσκολο, παίζουν πολύ καλά, πιέζουν στην μπάλα. Θα παλέψουμε για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Για την απουσία του Ματίγια: «Ο Ματίγια είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έχουμε πολύ καλή χημεία όμως έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του όπως ο Μπα ή ο Τόνσο ή όποιος επιλεγεί απ’ τον προπονητή».

Για τις φήμες μεταγραφής του: «Ακούω τις φήμες όμως έχω συμβόλαιο εδώ για δύο χρόνια και θέλω να μείνω στον Άρη και να παίζω όσο περισσότερο γίνεται, να βοηθώ την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ. Θα δούμε για το μέλλον αλλά προς το παρόν είμαι παίκτης του Άρη. Ο προπονητής είναι εξαιρετικός, με βάζει να παίζω οπότε είναι πολύ καλός αλλά είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον Άρη».