Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΣΒΕ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

Η σκληρή δουλειά των προηγούμενων δεκαετιών και η αξιοσύνη που σας διακρίνει, δικαιώθηκαν απόλυτα, αναφέρεται στη συγχαρητήρια επιστολή.

Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης, ενόψει της ανάληψης των υψηλών του καθηκόντων.

«Η ανάθεση των υψηλών καθηκόντων του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν προέκυψε τυχαία. Η σκληρή δουλειά των προηγούμενων δεκαετιών και η αξιοσύνη που σας διακρίνει, δικαιώθηκαν απόλυτα από την επιλογή σας να υπηρετήσετε τα επόμενα χρόνια στη συγκεκριμένη θέση», τόνισε ο κ. Σαββάκης, προσθέτοντας:

«Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος αισθάνεται υπερηφάνεια, που εσείς, ένας άνθρωπος που πάντα βρισκόσαστε δίπλα μας, είναι πλέον επίλεκτο μέλος της ομάδας των ανθρώπων που λαμβάνουν τις σημαντικές αποφάσεις για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και την Ανάπτυξη».

«Θεωρούμε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πατρίδα μας η διαχείριση του κρίσιμου χαρτοφυλακίου της Μετανάστευσης, της Εκπαίδευσης, της Απασχόλησης και της Ασφάλειας. Επειδή ακριβώς γνωρίζουμε την ποιότητα της δουλειάς σας, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στα νέα σας καθήκοντα», ανέφερε.

«Με την επιλογή σας στη συγκεκριμένη θέση, η πατρίδα μας αναβαθμίζεται κατακόρυφα στα μάτια 500 σχεδόν εκατομμυρίων πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και αποκτά διεθνές κύρος που της έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε», καταλήγει η επιστολή του κ. Σαββάκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ