Skip to main content

Σάββας Δημητριάδης: Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη τον Ηρακλή

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ δήλωσε πως ο «Γηραιός» θα χρειαστεί 8 χρόνια να ανέβει εκεί που ανήκε τονίζοντας πως δεν διέγραψαν ποτέ τον σύλλογο από τα μητρώα.

Για το φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης του Ηρακλή και τη συμμετοχή του στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Σάββας Δημητριάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ:

«Κάποια παιδιά ήρθαν πριν αρκετές μέρες στο γραφείο μου και κατέθεσαν ένα καταστατικό που αφορούσε τον Ηρακλή, χρειαζόντουσαν κάποιες τροποποιήσεις εμείς τους βοηθήσαμε σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν για να βρεθεί μια λύση.

Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη τον Ηρακλή. Υπάρχει ένα σημείο αναφοράς. Ο Ηρακλής θα χρειαστεί οχτώ χρόνια να ανέβει εκεί που ανήκε, αλλά παραμένει ένα σημείο αναφοράς, παρότι δεν θα βρίσκεται ψηλά. Οι άνθρωποι του Ηρακλή που ήρθαν σε επαφή με εμάς ήταν εμφανώς ταραγμένοι και αγωνιούσαν για το μέλλον του. Κατά καιρούς ήρθαν πολλοί και από τον Ερασιτέχνη και γενικά. Έβλεπα την αγωνία στο πρόσωπο τους. Είναι άνθρωποι που αγαπάνε τον Ηρακλή πάρα πολύ.

Εμείς δεν διαγράψαμε ποτέ τον Ηρακλή από τα μητρώα. Μέχρι την Παρασκευή περιμένουμε τα έγγραφα. Και σήμερα να έρθουν, και είναι και έτοιμα, αύριο τα στέλνουμε και την Δευτέρα θα ετοιμάσουμε τα πάντα, για να βγάλουν δελτία οι άνθρωποι της ομάδας και να μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ κάνοντας στην ουσία μια καινούργια αρχή».