Skip to main content

Σάββας Θεοδωρίδης: Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από συνεταίρους

Για την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και τη συμμαχία με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, για την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και τη συμμαχία του Ιβάν Σαββίδη με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ότι είχε δηλώσει πως θα αποχωρήσει ο Τούντορ: "Δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβω, έγινε φανερά μέσα στο συμβούλιο. Έγινε μια συζήτηση με τον Σαββίδη και ήταν σαν να είπε ότι θα τον απολύσει. Είπα εγώ ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και αυτός απάντησε ότι δεν μπορεί να το δεχτεί γιατί πάντα θα πιστεύει ότι καλύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Του είπα τότε ότι το παραδέχτηκε και ο προπονητής του που είπε για τον Φορτούνη και τον Ιντέγε. Τότε είπε ο Σαββίδης 'περίμενε και θα δεις τι θα γίνει με τον προπονητή'".

Για τo ότι αποτέλεσε παρελθόν ο Τούντορ: "Αυτή η αλλαγή μπορεί να κάνει μεγάλο καλό στον ΠΑΟΚ. Αν ξέρουν να το διαχειριστούν το θέμα, μακριά από τους άλλους δύο που ψάχνουν άλλοθι εν όψει πλέι οφ. Είναι καιρός ο ΠΑΟΚ να αποστασιοποιηθεί από τους άλλους δύο (σ.σ. Παναθηναϊκό και ΑΕΚ). Είναι μεγάλη ομάδα που εκφράζει την Μακεδονία. Ηρακλής και Άρης δεν έχουν σταθεί στα πόδια τους, αν και εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε τρεις ομάδες στη Μακεδονία. Θα του κάνει καλό στα πλέι οφ και μπορεί να κάνει θαύμα".

Για τη συμμαχία του Σαββίδη με τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη: "Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από συνεταίρους. Αυτοδύναμος όλα τα χρόνια. Βάζει ένα σωρό λεφτά ο Σαββίδης και δεν δικαιούται να είναι εκεί που είναι. Με σωστούς χειρισμούς και με τον Ίβιτς που ξέρει την νοοτροπία, θα εμψυχώσει τους παίκτες και θα τους κάνει να καταλάβουν ότι φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μίλησα για τον ΠΑΟΚ γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ".

Για τα όσα έγιναν στο ματς της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδας: "Για τα επεισόδια δεν φταίει ο ΠΑΟΚ, φταίνε 100 οπαδοί που πρέπει να τους μαζέψει. Ας πάρει παράδειγμα από εμάς. Ο Ολυμπιακός με τους φιλάθλους του είναι ένα, είναι μία οικογένεια".