Skip to main content

Σαββίδης: Χθες νίκησε το ποδόσφαιρο,δεν χρειάζεται θρόνους ο ΠΑΟΚ(vid)

«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παλέψει ποτέ για τον ρόλο του Αυτοκράτορα, εμείς καθόμαστε δίπλα στον Θεό», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Το «παρών» στο ΑΠΘ δίνει αυτή την ώρα ο Ιβάν Σαββίδης για τα εγκαίνια του Αρχείου του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού Μαύρης Θάλασσας & του Κέντρου Ποντιακών Ερευνών.

Ερωτηθείς για τον νέο θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος για 3η συνεχόμενη χρονιά φτάνοντας μάλιστα στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υπογράμμισε πως «χθες κέρδισε το ποδόσφαιρο. Ζητούσαμε τρία χρόνια το VAR και είμαι χαρούμενος που αυτό το είδαμε για πρώτη φορά σε αγώνα του ΠΑΟΚ»

Ο κ. Σαββίδης είπε ότι με την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος θα ξαναγυρίσει στα γήπεδα, ωστόσο εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο χθεσινός τελικός πραγματοποιήθηκε χωρίς θεατές.

«Ήταν μια γενοκτονία του ποδοσφαίρου όταν στον τελικό σε ένα στάδιο για 70.000 θεατές να είναι μόνο 1.000 θεατές παρόντες και από αυτούς μόνο οι 200 φίλαθλοι», είπε, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ είναι ο νέος αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου είπε: «Μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παλέψει ποτέ για τον ρόλο του Αυτοκράτορα, δεν χρειαζόμαστε τους θρόνους εμείς. Εμείς καθόμαστε δίπλα στον Θεό και θα συνεχίσουμε να καθόμαστε δίπλα στον Θεό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε πως ο Ιβάν Σαββίδης «ήρθε για να μείνει» στη Θεσσαλονίκη ενώ τον συνεχάρη για την σπουδαία επιτυχία του ΠΑΟΚ.