Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019
x

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ, ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, αναφέρει σε μήνυμά του προς τους οπαδούς του Δικεφάλου

Ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή ζητεί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σε μήνυμά του προς τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Ο κ. Σαββίδης επισημαίνει στους φίλους του ΠΑΟΚ ότι, παρά τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, η κατάκτηση του τίτλου δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό!», υπογραμμίζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά το παιγνίδι, ευχαριστεί από καρδιάς «τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό! Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!

Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης«
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ