Skip to main content

Σαββίδης: Πολύ καλή η χρονιά του Άρη, θα δούμε για το μέλλον

«Βρισκόμαστε στην 5η θέση και θεωρώ ότι η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος των «κιτρινόμαυρων».

Σε απολογισμό της χρονιάς για τον Άρη προχώρησε μιλώντας στον κάμερα την ΕΡΤ3, ο Κυριάκος Σαββίδης ενώ αναφέρθηκε τόσο στα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας όσο και στο δικό του μέλλον σε αυτήν.

«Η χρόνια για τον Άρη είναι πολύ καλή. Ανέβηκε από τη Β’ εθνική κι έκανε μία αξιόλογη πορεία. Βρισκόμαστε στην 5η θέση και θεωρώ ότι η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο μέσος των «κιτρινόμαυρων».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να τερματίσει σε ψηλότερη θέση: «Νομίζω ότι κομβικό ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας. Αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την 4η θέση. Αλλά από εκεί και πέρα από τη στιγμή που χάσαμε, έχουμε δύο ματς ακόμη, που πρέπει να τα κερδίσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά όσο γίνεται καλύτερα».

Για τον αν οι παίκτες του Άρη έχουν κίνητρο: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει πάντα να έχεις κίνητρο και πρέπει πάντα να περιμένεις μια ευκαιρία να σου δοθεί. Αν μου δοθεί θα την αρπάξω. Από εκεί πέρα όλοι οι παίκτες πρέπει να βρίσκουν κίνητρο, παίζουν δεν παίζουν, οφείλουν να δουλεύουν για να βελτιώνονται».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να πετύχει περισσότερα πράγματα μέσα στη σεζόν: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δυο-τρία ακόμη που αφήσαμε βαθμούς ήταν πολύ σημαντικά, αλλά θεωρώ ότι η χρονιά είναι πετυχημένη για τον Άρη».

Για το δικό του μέλλον κι αν θα συνεχίσει στην ομάδα: «Αυτό δεν το ξέρω θα το δούμε. Συζητήσεις γίνονται, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό».