Skip to main content

Σαββίδης σε Μιρτσέα Λουτσέσκου: Ο γιος σου θα γίνει καλύτερος από σένα

Ημέρα έντονων συναισθημάτων για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να «πετάει» τη δική του μεγάλη ατάκα για τον προπονητή του Δικεφάλου

Ρουμανικά ΜΜΕ βρέθηκαν από νωρίς στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να καταγράψουν την ιστορική βραδιά του Ραζβάν Λουτσέσκου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της φιέστας στην Τούμπα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε πολλά να πει και αρκέστηκε να δηλώσει πως είναι χαρούμενος και πια... ανακουφισμένος. «Είμαι χαρούμενος, πώς θα μπορούσα να μην είμαι. Ανακούφιση, αυτό σίγουρα νιώθω», είπε.

Η στιχομυθία Ιβάν - Μιρτσέα

Νωρίτερα, ο Ιβάν Σαββίδης είχε επαινέσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο τετ α τετ που είχε με τον πατέρα του, Μίρτσεα, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την βραδιά της στέψης των πρωταθλητών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ: «Θα είναι καλύτερος από τον πατέρα του όταν φτάσει στην ηλικία του. Τον αγαπώ», με τον Μίρτσεα να σηκώνει το γάντι και να απαντά: «Ελπίζω να έχετε δίκιο. Είμαι ένας περήφανος πατέρας».