Skip to main content

Σαββίδης σε στελέχη ΠΑΕ: Απόλυτη συγκέντρωση, προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά, ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας και όλα τα τμήματα να εργάζονται καθημερινά και να ενισχύσουν την ομάδα

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με διοικητικά στελέχη της ομάδας ζήτησε συγκέντρωση για το φινάλε της σεζόν, αλλά και να ξεκινήσει άμεση η προετοιμασία για την επόμενη.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά, ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας και όλα τα τμήματα να εργάζονται καθημερινά και να ενισχύσουν την ομάδα σε όλους τους τομείς, έχοντας στόχο την αθλητική επιτυχία, αλλά και την εμπορική και οικονομική.

Παράλληλα, τόνισε στους ανθρώπους της διοίκησης να μένουν ανεπηρέαστοι από τα αποτελέσματα του αγωνιστικού τμήματος και να προχωρήσουν σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του Συλλόγου, όχι μόνο με τα αποτελέσματα, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Ενώ έκανε γνωστή την επιθυμία του. ανάλογες συσκέψεις ευρείας κλίμακας να γίνονται συστηματικά, με αποτέλεσμα οι ενέργειες κάθε τμήματος να συντονίζονται στον κοινό στόχο. Σε μια σύγχρονη ομάδα πρωταθλητισμού, που ξέρει να σέβεται το συναίσθημα των φιλάθλων, να το καλλιεργεί και να λειτουργεί ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες προς την συστηματική ανάπτυξή της.