Skip to main content

Σαββίδης: Ζητώ συγγνώμη, η ευθύνη βαραίνει όλους μας

To στέλεχος του ΔΣ του «Δικεφάλου» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο συγκρότημα του Άμπελ Φερέιρα για να επαναλάβει την περσινή επιτυχία τoυ.

Σύνθημα αντεπίθεσης έδωσε διαδικτυακά ο Γιώργος Σαββίδης μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας υπογραμμίζοντας πως η ευθύνη για το χθεσινό κάζο βαραίνει όλους στην «ασπρόμαυρη» διοίκηση.

Παράλληλα, το στέλεχος του ΔΣ του «Δικεφάλου» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο συγκρότημα του Άμπελ Φερέιρα για να επαναλάβει την περσινή επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram ο κ. Σαββίδης:

«Ο ΠΑΟΚ χθες δέχθηκε ένα ισχυρότατο χτύπημα σε όλα τα επίπεδα. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση και εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί!

Ο ΠΑΟΚ, όμως, γεννήθηκε για τα δύσκολα, υπόσχομαι πως θα πεθάνουμε όλοι για να ζήσουμε στιγμές σαν τις περσινές. Ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, το πιστεύουμε, πίστεψτέ το και εσείς!

Υ.Γ. Πριν δύο χρόνια με τους ίδιους παίκτες ζήσαμε κάτι ανάλογο με το χθεσινό αλλά αυτοί οι ίδιοι μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας, το ίδιο θα κάνουν και φέτος.

Υ.Γ2. Οι ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλώνουν μια ομάδα, όμως, περισσότερο και από αυτό, ένα κλαμπ μεγαλώνει όταν διαχειρίζεται το ίδιο καλά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Με υπομονή και χαμηλά το κεφάλι θα φτάσουμε εκεί όπου ονειρευόμαστε».