Skip to main content

Σαββόπουλος: Ο Πολάκης μου θυμίζει αρκουδιάρη (video)

«Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου», ανέφερε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Αίσθηση προκάλεσε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

«Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κο Σαββόπουλο ο κ. Πολάκης δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει σε εκείνον μια «αποτυχία της Αριστεράς στην οποία κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου».

«Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Μαυρίζει η ψυχή μου μ’ αυτά. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε έξι μήνες εκτός μνημονίου. Ο κόσμος δυσκολεύεται. Το πρώτο στάδιο ήταν ο θυμός. Η κοινωνία έπαθε σοκ. Αλλά τώρα είναι στο «δεν γίνεται τίποτα». Πηγαίνουμε για συνειδητοποίηση της κατάστασης και για δράση», τόνισε εκτός των άλλων ο καλλιτέχνης εκφράζοντας ανοικτά την απογοήτευση του.