Skip to main content

ΣΒΒΕ: Η «πράσινη οικονομία» κοντά στους μαθητές

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και τα μέλη του, επισκέφθηκαν το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Το Δίκτυο έχει 48 μέλη από όλη την Ελλάδα .

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και τα μέλη του, επισκέφθηκαν το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποίησαν ενημέρωση για τα οφέλη και την προστιθέμενη διατροφική αξία των βιολογικών προϊόντων.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης , παρουσιάσθηκε το Δίκτυο, οι δράσεις του και τα βιολογικά προϊόντα. Η κα Μαρία Ράππου από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης ΔΗΩ –μέλος του ΔΒΠ- ανέλυσε θέματα σχετικά με την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων, ενώ ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, γενικός διευθυντής της ΒΙΟΑΓΡΟΣ Α.Ε. μίλησε για θέματα που αφορούν στους τρόπους παραγωγής των βιολογικών προϊόντων. Στην ενημέρωση συμμετείχε και η κα Μαρία Λυμπεριάδου, Τεχνολόγος Διατροφής-Διαιτολόγος, Καθηγήτρια.
 
Η παραπάνω δράση του Δικτύου πραγματοποιείται στα πλαίσια ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού -ενεργού και δυνητικού- για τα πλεονεκτήματα και τη διατροφική αξία των βιολογικών προϊόντων.

Το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων έχει 48 μέλη από όλη την Ελλάδα .