Κυριακή 11 Απριλίου 2021
x

ΣΧΟΙΝΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΟ 2015

Ο ελληνικός λαός ψηφίζει εδώ και οκτώ χρόνια για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, είπε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Τη συμπλήρωση τριών ετών από το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, αλλά και την πολιτική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της χώρας σε σχέση με το πλαίσιο μεταμνημονιακής εποπτείας κλήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Δε θα βρείτε πολλούς ανθρώπους σ' αυτό το κτήριο να νοσταλγούν το πρώτο εξάμηνο του 2015. Εδώ στην Επιτροπή προτιμούμε να κοιτάμε μπροστά, και όχι πίσω. Ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του ψηφίζει εδώ και οκτώ χρόνια για την παραμονή της χώρας του στο ευρώ. Ο πρόεδρος Γιούνκερ και η Επιτροπή του είναι περήφανοι που έχουν συμβάλει σε αυτό και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ελλάδα και την επιστροφή της στην ανάπτυξη και την απασχόληση.

Όσον αφορά το ελληνικό πρόγραμμα που τελειώνει στις 20 Αυγούστου, το Eurogroup έλαβε τις αποφάσεις στις 21 Ιουνίου, που καθορίζουν τις παραμέτρους της ενισχυμένης εποπτείας για τη μεταμνημονιακή περίοδο» ανέφερε ο κ. Σχοινάς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ