Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΣΧΟΙΝΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΥΡΩΠΗ

Ερωτηθείς για το ποιο χαρτοφυλάκιο θα αναλάβει, ο νέος Έλληνας Επίτροπος τόνισε πως «έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας και ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Για έναν διπλό στόχο που αφορά και την Ελλάδα και την Ευρώπη έκανε λόγο ο νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Μαργαρίτης Σχοινάς μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αφού ευχαρίστησε τους εκατοντάδες πολίτες που του έστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα στη συνέχεια επισήμανε τα εξής: «Αφιέρωσα 30 χρόνια από τη ζωή μου για να υπερασπιστώ τον στόχο μιας περήφανης Ελλάδας στην Ευρώπη όπως τη φαντάστηκε ο Καραμανλής αλλά και μιας πανίσχυρης Ευρώπης που μπορεί να είναι άγκυρα σταθερότητας σε ένα πιο ανασφαλή κόσμο. Νιώθω βαριά ευθύνη στους ώμους να υπηρετώ τον δίδυμο αυτό στόχο για τα επόμενα 5 χρόνια με την έγκριση της νέας προέδρου και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου».

Ο κ. Σχοινάς ρωτήθηκε και για το ποιο χαρτοφυλάκιο θα αναλάβει με τον ίδιο να απαντά «έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας και ένα δύσκολο καλοκαίρι».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ