Skip to main content

Σχοινάς:Το ωραίο θα είναι η νέα ΠτΔ να δώσει φέτος το κύπελλο στον Άρη

Ο Έλληνας Επίτροπος και αντιπρόεδρος της Κομισιόν εξέφρασε την επιθυμία του ώστε η αγαπημένη του ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης δεν συζητείται τελευταία μόνο για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του, κάτι που έγινε και την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, παρά τη νίκη του Ολυμπιακού.

Συζητείται και γιατί δυο από τα σημαντικότερα πρόσωπα της χώρας δηλώνουν οπαδοί του.

Είναι για παράδειγμα γνωστό ότι οπαδός του Άρη είναι ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος μάλιστα παρακολουθεί ανελλιπώς την πορεία της αγαπημένης του ομάδας, παρά τα βαριά καθήκοντα που έχει τελευταία.

Φίλη του Άρη, όμως, δηλώνει και η υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Θεσσαλονικιά Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία αναμένεται την Τετάρτη να εκλεγεί στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα με τις ψήφους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Είναι μάλιστα παράδοση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παρίσταται στον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και να πραγματοποιεί την απονομή του τροπαίου στην ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια.

Ο Έλληνας Επίτροπος και αντιπρόεδρος της Κομισιόν, που ήταν αυτές τις ημέρες στη χώρα μας και που δεν έχασε την ευκαιρία να …πεταχτεί και λίγο στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν πετάξει  για τις Βρυξέλλες, έλεγε στους συνομιλητές του: «Το ωραίο και το σωστό θα είναι η νέα Πρόεδρος να δώσει φέτος το κύπελλο στον Άρη»!

Και βεβαίως, η νέα πρόεδρος πιθανόν δεν θα χαλάσει την παράδοση και θα παραβρεθεί στον τελικό του κυπέλλου. Το θέμα είναι να φτάσει ο Άρης στον τελικό και να τον κερδίσει- όπως ονειρεύεται ο Μαργαρίτης Σχοινάς και μαζί του και οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: News247