Skip to main content

Σχίζας: Οι πάντες στον ΠΑΟΚ θα δώσουν ό,τι έχουν μέσα στο παρκέ

Ο φόργουορντ του «Δικεφάλου» συνεχίζει την αποθεραπεία του αναφέροντας πως θα είναι «πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».

Για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον του Προμηθέα στην Πάτρα αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Σταύρος Σχίζας υπογραμμίζοντας πως θα είναι «πανέτοιμος» με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο φόργουορντ του «Δικεφάλου»:

«Γεια σας φίλοι μου,

Τα Playoffs αρχίζουν επιτέλους αύριο και εμείς παίζουμε με τον Προμηθέα Πάτρας. Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη με τα προβλήματα και τους τραυματισμούς, κάτι που φαίνεται και από την αποστολή με την οποία ταξίδεψε η ομάδα για την Πάτρα.

Είμαι στεναχωρημένος που λόγω του τραυματισμού μου δεν μπορώ να βοηθήσω με την παρουσία στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Πιστεύω ότι οι παίκτες, οι προπονητές και τα μέλη της αποστολής που ταξίδεψαν έχουν δύναμη μέσα τους και είμαι σίγουρος ό,τι θα δώσουν ό,τι έχουν μέσα στο παρκέ.

Όσον αφορά τον δικό μου τραυματισμό στον ώμο, συνεχίζω τις θεραπείες, έχω αρχίσει κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο και όλα κυλούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Θεωρώ ότι μέσα στο καλοκαίρι θα είμαι έτοιμος για ατομικές προπονήσεις και φυσικά πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».