Skip to main content

Σχίζας: Μας άφησε πικρή γεύση το παιχνίδι με τον Άρη

«Πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις το αήττητο στην έδρα σου», ανέφερε ενόψει Λάρισας, ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ.

Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΟΚ η ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη, σύμφωνα με όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Σταύρος Σχίζας, ενόψει του αυριανού ματς με τη Λάρισα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο φόργουορντ του «Δικεφάλου»:

«Για όλους εμάς, το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι πολύ ιδιαίτερο. Είναι το πρώτος εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό γιατί συμπίπτει με μία θλιβερή επέτειο, αυτή των 20 χρόνων από το θάνατο έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ, έξι νέων ανθρώπων.

Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες αυτών των παιδιών που χάθηκαν τόσο άδικα και η νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία και σημασία για όλους. Θέλουμε να την αφιερώσουμε σε αυτά τα παιδιά.

Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα, φυσικά και μας έμεινε μία πολύ πικρή γεύση από το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι όμως ένα παιχνίδι που το αφήσαμε στην άκρη και το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα με τη Λάρισα.

Είναι αλήθεια ότι αυτή την φορά έχουμε καλύτερη εικόνα, ξέρουμε περισσότερα πράγματα για τον αντίπαλο από ότι στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα, παίζουν πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να το ελέγξουμε αυτό για να μην έχουμε προβλήματα.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις το αήττητο στην έδρα σου και για μας που παίζουμε για πρώτη φορά στο γήπεδό μας, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη, να προσφέρουμε και ωραίο θέαμα στους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας δουν».