Skip to main content

Σχίζας: Ξεκινάμε με πολύ πιεστικό πρόγραμμα, προσοχή στον Κολοσσό

«Οι πρώτες μέρες του 2019 μας βρίσκουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού υπάρχουν συνεχόμενα ματς και πολλές υποχρεώσεις», έγραψε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο, όπως έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Σταύρος Σχίζας

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο φόργουορντ του «Δικεφάλου»:

«H αλλαγή του χρόνου και οι πρώτες μέρες του 2019 μας βρίσκουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και πολλές υποχρεώσεις. Θα ήθελα, με την ευκαιρία, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας να το έχει μέσα στο 2019. 

Για μας είναι μία χρονιά που ξεκινά με πολύ πιεστικό πρόγραμμα. Είμαστε μέσα στους βασικούς μας στόχους. Στην Ευρώπη ξεκινάμε με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Χολόν στο γήπεδό μας και περιμένουμε και τον ημιτελικό του κυπέλλου. Όλα αυτά όμως αργούν. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι που έχουμε στη Ρόδο. 

Ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλά προπονημένη ομάδα, ένας σοβαρός σύλλογος. Έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στην πορεία της χρονιάς και έχουν προσθέσει ξένους στο ρόστερ τους. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει πολύ προσοχή και περισσότερο στη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός είναι πολύ επικίνδυνος. Χαίρομαι που θα επιστρέψω στη Ρόδο, μία πόλη όπου έχω μόνο καλές αναμνήσεις, έκανα φίλους και χαίρομαι που θα τους δω ξανά».