Skip to main content

Σχολιαστής του CNN δάκρυσε on air στην ανακοίνωση της νίκης Μπάιντεν (vid)

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ήταν το πρώτο που ανακοίνωσε την νίκη του υποψηφίου των Δημοκρατικών και ο σχολιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Με δάκρυα χαράς ο πολιτικός σχολιαστής του CNN Βαν Τζόουνς υποδέχθηκε τα νέα της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις Αμερικανικές Εκλογές 2020.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN ήταν το πρώτο που ανακοίνωσε τη νίκη του υποψηφίου των Δημοκρατικών και ο πολιτικός σχολιαστής του δικτύου ήταν ζωντανά στο στούντιο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Είναι πιο εύκολο να είσαι γονιός σήμερα στην Αμερική», είπε και συνέχισε: «Είναι πιο εύκολο να πεις στα παιδιά του ότι ο χαρακτήρας μετράει. Να τους πεις ότι η αλήθεια μετράει. Το να είσαι καλός άνθρωπος μετράει».

«Θέλω απλώς οι γιοι μου να το δουν ... Είναι εύκολο να το κάνεις με τον φτηνό τρόπο και να ξεφύγεις από πράγματα, αλλά ξαναγυρίζουν. Και είναι καλό για αυτήν τη χώρα. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που έχασαν, για αυτούς δεν είναι καλή μέρα. Αλλά για πολλούς ανθρώπους είναι μια καλή μέρα», τόνισε αναφερόμενος ειδικά στις μειονότητες, σημείωσε ότι η ζωή θα διευκολυνθεί.