Skip to main content

Σχολικά κτήρια και μεταφορά μαθητών στη συνάντηση Καράογλου - Κόπτση

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας συζήτησαν σε συνάντησή τους για θέματα εκπαίδευσης.

Τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για τα θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου επισκέφθηκε στο Διοικητήριο την Τρίτη 6 Αυγούστου ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, και ο Περιφερειακός Διευθυντής ενημέρωσε τον Υφυπουργό για θέματα της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα κτηριακών υποδομών, μεταφοράς μαθητών, λειτουργίας των σχολικών μονάδων από την πρώτη ημέρα χωρίς προβλήματα, καθώς και θέματα συνεργασίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Ο Υφυπουργός άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης, στοχεύοντας στην αναβάθμιση λειτουργίας των σχολικών μονάδων, καθώς και της ποιότητας εκπαίδευσης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, οι κ.κ. Καράογλου και Κόπτσης συμφώνησαν στην περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων των δύο φορέων με κοινές δράσεις.