Skip to main content

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στη Λάρισα

Με την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για αύριο Παρασκευή απαντά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το ΠΑΜΕ στα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση για τη μείωση των μισθών στο δημόσιο και το πάγωμα τ
Με την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για αύριο Παρασκευή απαντά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το ΠΑΜΕ στα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση για τη μείωση των μισθών στο δημόσιο και το πάγωμα των συντάξεων. Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με το ΕΚΛ να καλεί σε μαζική παρουσία του εργαζομένους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Στην κινητοποίηση, η οποία έχει ως κεντρικό σύνθημα το «δεν θα περάσουν τα μέτρα», θα μετάσχει και ο Σύλλογος Υπαλλήλων των Δήμων του νομού Λάρισας. «Τα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα έχουν, αν περάσουν, δραματικές συνέπειες για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ε.Κ.Λ., στην οποία προστίθεται ότι καμία περικοπή σε μισθούς και συντάξεις δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από την εργατική τάξη.