Skip to main content

Γήπεδο 3Χ3 η πλατεία Αριστοτέλους - «Να γίνει η Θεσσαλονίκη ξανά μπασκετομάνα»

Η πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε γήπεδο μπάσκετ 3Χ3 - Τι δηλώνουν Ν. Δίπλαρος, Χρ. Κωνσταντινίδης και Β. Πατουλίδου στη Voria.gr

Σε γήπεδο μπάσκετ 3Χ3 μετατράπηκε η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να γίνει ξανά η πόλη η... μπασκετομάνα που γαλούχησε τη χώρα με το άθλημα του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, το CrossOver Basketball μετά από μία περιήγηση σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος ήρθε στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 20-22 Αυγούστου ώστε μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν και να χαρούν με το άθλημα που έχει φέρει τους περισσότερους τίτλους, από κάθε άλλο δημοφιλές ομαδικό άθλημα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.



Οι αγώνες ξεκινούν στις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή για όλες τις κατηγορίες που θα αγωνιστούν, από παιδιά 10 ετών δηλαδή μέχρι παλαίμαχους. Στη συνέχεια θα γίνουν οι απονομές. Παράλληλα, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν έχουν ήδη δηλωθεί.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα Πατρών Νίκος Δίπλαρος ο στόχος είναι να βοηθηθεί το άθλημα με αυτή τη δράση. «Είναι μία εκδήλωση που την κάνουμε σε πόλλες πόλεις της Ελλάδος. Λόγω covid δεν μπορέσαμε να το κάνουμε πέρυσι στη Θεσσαλονίκη αλλά τα καταφέραμε φέτος». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «χαιρόμαστε με τη χάρα των παιδιών, ο στόχος είναι να εξελίσσεται το άθλημα. Ευχαριστούμε πολύ τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης για τη βοήθειά της».



Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Χρήστος Κωνσταντινίδης σημειώσε στη Voria.gr ότι «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τη Βούλα Πατουλίδου για τη βοήθειά τους καθώς είναι συνδιοργανωτές. Είναι μια γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης».



Η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου υπογράμμισε στη Voria.gr ότι ο στόχος είναι ένας. Να γίνει ξανά η Θεσσαλονίκη μπασκετομάνα. «Εμείς ως Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης όπου μπορούμε, μαζί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, θα ήμαστε όσο μπορούμε συνοδοιπόροι σε τέτοιες κινήσεις».