Skip to main content

Agrofeed: Η εταιρεία συμπληρωμάτων ζωοτροφών που εδραιώθηκε σε πάνω από 25 χώρες

Η Agrofeed έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πωλητών των προϊόντων της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες

Η εταιρεία Agrofeed είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των συμπληρωμάτων ζωοτροφών. Από την ίδρυσή της το 2006 και έπειτα έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της στην αγορά. Το 2006 ξεκίνησε ως εμπορική εταιρεία συμπληρωμάτων ζωοτροφών και το 2008 έκανε την είσοδό της στον παραγωγικό τομέα και την εμφάνισή της στις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις. Η εταιρεία, με συνεχόμενη ανοδική πορεία και λόγω της μεγάλης αύξησης της παραγωγικής δραστηριότητας, το 2018 μεταφέρθηκε σε νέες, ιδιόκτητες πλέον, εγκαταστάσεις, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στην πορεία αυτών των ετών η Agrofeed έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πωλητών, με σημεία πωλήσεων των προϊόντων της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ ανταποκρίνεται με επιτυχία και στις προσκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς αφού εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 25 χώρες ανά τον κόσμο.

Παράλληλα, μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον η Agrofeed έχει ενταχθεί και υλοποιεί 3 επενδυτικά προγράμματα, αξίας άνω των 1.100.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της, η δύναμη της Agrofeed είναι το προσωπικό της εταιρείας και η δημιουργία μακροχρόνιων και επιτυχημένων επαγγελματικών σχέσεων.

Ποιοι είναι οι λόγοι της ραγδαίας εξέλιξης των πωλήσεων στο εξωτερικό;

Σοφία Μιτσάγγα Υπεύθυνη Εξαγωγών: Η καίρια στρατηγική της Agrofeed! Απόλυτη συνέπεια στις παραδόσεις μας και αδιαμφησβήτητη ποιότητα στα προϊόντα μας, χτίζοντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η γεωγραφική θέση της χώρας μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των εξαγωγών και δεδομένου ότι η εταιρεία μας βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, στην πόλη με το 2ο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, μας παρέχει τη δυνατότητα για εύκολες και οικονομικές μεταφορές.  

Τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες συμπληρωμάτων;

Παναγιώτης Λεβέντος Τεχνολόγος Γεωπόνος, Διευθυντής Πωλήσεων: Η διαφοροποίηση μας από τις υπόλοιπες εταιρείες συμπληρωμάτων ζωοτροφών έγκειται στο ότι  η εταιρεία μας μένει προσηλωμένη στους στόχους της και αφουγκράζεται τις ανάγκες του κλάδου. Συνεχής είναι η εξέλιξη των προϊόντων μας και διαρκής η έρευνα αγοράς σύμφωνα πάντα με τις τάσεις και τις απαιτήσεις της εποχής. Εργαλεία μας η ομαδική εργασία και εμπιστοσύνη και η διαρκής εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στα πιο σύγχρονα στάνταρ με δυναμικό πνεύμα.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Νικόλαος Μιτσάγγας Γενικός Διευθυντής: Το αύριο της Agrofeed σχεδιάζεται προσεκτικά και βήμα βήμα. Τα σχέδιά μας για το μέλλον είναι να είμαστε σύμμαχοι στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, εισάγοντας υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα στην αγορά και αξιοποιώντας τις γνώσεις μας στο έπακρο. Υψηλή μας προτεραιότητα είναι η διατήρηση των άριστων σχέσεων επικοινωνίας και εξυπηρέτησης με τους πελάτες μας και η δημιουργία νέων σχέσεων συνεργασίας επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο πωλήσεων ανά τον κόσμο. Στόχος μας είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξη της εταιρείας, διατηρώντας ανέπαφες τις αρχές μας περί ποιότητας, εμπιστοσύνης και άρτιας παροχής υπηρεσιών, στην βάση των οποίων οικοδομήθηκε η επιτυχία μας. Τέλος, βασικό μέλημά μας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια είναι να υιοθετήσουμε διαδικασίες παραγωγής βασιζόμενες στις αρχές υπεύθυνης διαχείρισης περιβάλλοντος, έτσι ώστε το εργοστάσιό μας να γίνει πρότυπο εργοστάσιο πράσινης τεχνολογίας.

 

Το μήνυμα συνεργάτη από την Κένυα: «H Agrofeed είναι ο βασικός μας συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια. Το σημαντικότερο στη συνεργασία μας είναι ότι τηρούν τις υποσχέσεις τους και εκπληρώνουν τις προσδοκίες μας, καθώς η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια και τις ηθικές αξίες. Η Agrofeed ενεργά εδώ και χρόνια μάς ακούει και αναγνωρίζει πως καθένας έχει τη συμβολή του ως συνεργάτης, εκτιμώντας και μαθαίνοντας από τη δύναμη της διαφορετικότητάς μας».