Skip to main content

Σε άνοδο η θερμοκρασία - Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 20 και 31 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και -κυρίως στα ορεινά- σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται καλοκαιρία, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά, στην Μακεδονία θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειανατολικοί άνεμοι, 3-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και με τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 20 και 31 βαθμών Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 μποφόρ και κατά την διάρκεια της ημέρας κατά τόπους 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.